1 de desembre de 2020 1/12/20

La Font de la Figuera substitueix la instal·lació d'aire condicionat del centre mèdic

La Font de la Figuera substitueix la instal·lació d'aire condicionat del centre mèdic - (foto 1)
  • El cost, 16.921,85 euros, ha estat assumit íntegrament per l'Ajuntament

L’ajuntament de la Font de la Figuera s’ha fet càrrec de la renovació d’una de les instal·lacions del centre mèdic que acaba d'estrenar equipament d'aire condicionat. Una millora necessària que s'ha aconseguit substituint part de la instal·lació antiga per una d'última generació. El cost, 16.921,85 euros ha estat assumit completament per l'Ajuntament, vista la urgència i les peticions dels usuaris i personal mèdic, sobretot ara a l'estiu. L'equip ja era vell en 2010 i ara s’ha tingut que substituir.

‘Amb aquesta millora hem volgut solventar de manera urgent un problema sobrevingut de fa anys, a causa de l'antiguitat de l'anterior instal·lació. Calia centrar-se en la millora de les condicions d'usabilitat d'aquest edifici quasi sempre concorregut, encara que hagem hagut d'assumir el cost total’, afirma l’alcalde, Vicent Muñoz.

L’ajuntament ja ha plantejat a la Conselleria de Sanitat perquè reconsidere com facilitar als municipis on manté convenis el manteniment del centre, però també la substitució d’instal·lacions necessàries per al dia a dia.

Pujar