20 de setembre de 2020 20/9/20

La Font de la Figuera organitza demà dijous una caminada en suport a les persones amb esclerosi múltiple

  • Emmarcada en les Nits a la Fresca, la població acull cada any per aquestes dates la tradicional caminada solidària. Els donatius de les i els participants aniran destinats a l'Associació AXEM - àrea 13 de Xàtiva

L'Ajuntament de la Font de la Figuera dedica, com cada any, una de les seues activitats de les 'Nits a la Fresca' a la solidaritat. Per això organitza, demà dijous a les 22.30h, una Caminada solidària des de la plaça Major, aquest any en suport a les persones amb l'esclerosi múltiple. L'Associació beneficiària dels donatius de les i els assistents serà AXEM-àrea 13, de Xàtiva. Les persones interessades poden apuntar-se directament al consistori.

En paraules de la regidora de Cultura, Irene Vila, 'aquest tipus d'iniciatives permeten crear consciència sobre aquesta malaltia neurològica de la qual encara es desconeixen les causes, fomentant la dinamització i sensibilització de la població mitjançant aquest tipus d'accions, amb les quals pretenem donar suport, encara que siga amb una humil aportació, a les persones afectades per aquesta malaltia encara àmpliament desconeguda'. A més, l'alcalde, Vicent Muñoz, també ha destacat 'la predisposició de veïnes i veïns a participar en aquest tipus d'iniciatives', i convida a poblacions veïnes a unir-se a aquesta activitat'.

Les 'Nits a la Fresca' formen part del complet programa d'activitats de l''Estiu Actiu' que cada estiu té lloc a la Font de la Figuera. Entre les novetats d'enguany destaquen la celebració de la 'I Setmana del Teatre', els 23, 25 i 26 de juliol, amb la qual s'aproximarà aquest art a la població. També, el dissabte 27 de juliol, el teatre Joan de Joanes acollirà el 70 aniversari de la figura de les Reines de la Dansà.

Pujar