elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de la jornada sobre violència escolar celebrada a l'Eliana

    El cicle de conferències del programa "Benestar, Formació i Territori", organitzat per la Diputació i la Universitat de València, va arribar a l'Eliana el passat 14 de desembre. Enguany el tema triat va ser Infància, Adolescència i Violència Escolar. A l'Escola d'Adults de la localitat, es va celebrar aquesta trobada al que van acudir mig centenar de persones entre pares, mares, docents i estudiants.

    En la taula redona es va constatar l'increment de diferents tipus de violència que es donen tant en l'entorn familiar, com l'escolar o en el sentimental. Alguns dels temes que es van comentar van ser l'assetjament escolar en els centres, el cyberbullying, la violència filioparental i el control cap a la parella en l'adolescència.

    L'acte va ser inaugurat per l'alcalde de l'Eliana Salva Torrent, al costat de Mercedes Berenguer, diputada de Benestar Social, i Jorge Hermosilla, Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València. En la taula redona van intervenir professores de la facultat de Psicologia de la Universitat de València, moderades per Mavi Mestre, obrint-se al final un torn de preguntes per al públic.

    Pujar