30 de març de 2020 30/3/20

Ja està disponible l'Agenda Cultural de l'Eliana de novembre i desembre

  • Un total de 34 espectacles entre teatre, cinema, exposicions i concerts se celebraran a l'Eliana durant novembre i desembre

En les pròximes setmanes es publicarà també la programació Elianadal amb activitats i esdeveniments especials per a celebrar el Nadal en el municipi.

Novembre, com cada mes, acollirà activitats culturals de tota índole, des d'exposicions esculturals com la qual ens porta Kike Gordillo, fins a espectacles que divertiran als més xicotets amb el Circ Gran Fele, passant, com no, per les habituals projeccions del Cicle de Dones Cineastes o Fòrum dels Clàssics Cinematogràfics.

Anem al Teatre ens convida a les funcions "Shakespeare a Berlín" o l'espectacle d'humor "L'Assumpció" protagonitzada per l'actriu local Lola Moltó. Altres espectacles pretenen elevar a la màxima expressió la musicalitat del municipi, amb la desè tercera edició de Cinc Segles de Música, este mes amb Carles Cases Trio, un dels compositors més prestigiosos en l'àmbit europeu. Altres concerts són els que ens brinden la Unió Musical de l'Eliana que es pujarà a l'escenari amb motiu de la Festivitat de Santa Cecilia.

Exposicions itinerants, conferències sobre ciència i presentacions de llibres tanquen este cercle de cultura sense interrupcions a l'Eliana. Destacar la trobada literària que se celebrarà a la fi de mes amb la periodista i escriptora Teresa Viejo que compartirà opinions amb tints narratius aprofitant el seu últim treball: "Animales domésticos", una novel·la que parla de sexe, addicció, mentides i secrets.

Per al mes de desembre la cultura s'ofereix per a gaudir de les festes nadalenques. Igualment hi haurà cinema, exposicions i presentacions literàries, però el més icònic destes dates són els Concerts de Nadal de la Unió Musical i de l'Escola Coral de l'Eliana. A més, també el Cor de Cambra i Jam poètica de l'Eliana oferiran un gaudi en clau poètica amb l'espectacle "Canta'm un poema" per a tancar tot un any de poesia.

Pujar