elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja està disponible l'agenda cultural de l'Eliana de març i abril 2018

  • L'inici del programa PLATEA, les exposicions, els concerts i l'homenatge a la segona República marquen els actes programats per la Regidoria de Cultura

Com és habitual, s'ha presentat l'agenda d'activitats culturals que es realitzaran en el municipi durant els mesos de març i abril i que vindran carregats de contingut com és habitual. En total l'Ajuntament de L'Eliana ha programat un total de 30 actes entre els quals s'inclou teatre, cinema, exposicions, concerts de música i presentacions de llibres entre altres activitats.

El teatre és un gran protagonista en la nova programació dels mesos de març i abril. La principal novetat vindrà de la mà del programa PLATEA amb la realització de l'obra "Preciero que seamos amigos" protagonitzada per Lolita Flores i que tindrà lloc en l'Auditori Municipal el pròxim 7 d'abril a les 19:30. Abans el 24 de març els amants del teatre podran gaudir de l'obra protagonitzada per la veïna de L'Eliana, Lola Moltó. "Pels Pels", una comèdia en la qual intervenen també actors com Alfred Picó o Carles Montoliu i que ha estat present en el Teatre Talía de València.

La música també estarà present durant el mes de març amb el concert de la Banda Simfònica de la Unió Musical de L'Eliana. Dins del cicle 5 Segles de Musica es podrà gaudir de Rigor i Fantasia: Boreas Música al març i Harmonie Ensemble a l'abril.

Amb motiu de l'aniversari de la República, la Regidoria de Cultura ha programat diversos actes com un homenatge a les dones republicanes o l'exposició sobre la memòria del patrimoni republicà de l'Eliana.

Pujar