27 de setembre de 2020 27/9/20

Esports obri la inscripció per als cursos de natació i els carnets del poliesportiu

Esports obri la inscripció per als cursos de natació i els carnets del poliesportiu - (foto 1)

    La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins obri, dilluns que ve dia 3 de juny, el termini per a inscriure's als cursos de natació i aquaeróbic així com per a adquirir els carnets del poliesportiu. Pel que respecta als cursos de natació i aquaeróbic, enguany s'oferiran un total de cinc grups: un per a xiquets nounats; un altre per a xiquets de 3 a 5 anys; un altre per a xiquets de 6 a 12 anys i dos per a la natació d'adults i aquaeróbic. Tots aquests grups tindran classe de dilluns a divendres amb diferent horari. També s'impartirà un curs de natació per als nounats els dilluns, dimecres i divendres en horari de 12.00 a 13.00 hores.

    Cal destacar en aquest punt que, tant els cursos de natació com les classes de aquaeróbic, es realitzaran durant el mes de juliol, des del dia 1 al 31. Els preus per a les sessions de aquaeróbic se situen en 30 euros per als socis i 40 euros per als que no ho són. Per a les classes de natació s'ha fixat en 40 euros les sessions per als nounats i en 35 euros i 30 euros per als xiquets i adults que siguen socis. Els xiquets que no ho siguen pagaran 45 euros mentre que els adults que tampoc ho siguen, 40 euros.

    Quant a l'adquisició del carnet del poliesportiu, s'han mantingut els preus respecte a l'any passat. El carnet familiar val 30 euros; l'individual, per a persones majors d'edat, 20 euros i el juvenil, dirigit a menors d'edat, 11 euros. Dins de cada contingent s'han recollit una sèrie de bonificacions. Els que adquirisquen el carnet familiar obtindran una bonificació del 50% quan un dels membres majors d'edat de la família tinga un 65% de discapacitat o un 33% si és menor. També hi haurà una bonificació del 50% en el cas de les famílies nombroses. Aquells que preferisquen comprar el carnet individual, tindran una bonificació del 65% si pateixen alguna discapacitat i un altre descompte del 50% per als aturats de llarga durada. D'altra banda, es bonificarà el 100% amb un 33% de discapacitat a aquelles persones menors d'edat que adquirisquen el carnet juvenil.

    El període per a apuntar-se als cursos de natació i per a adquirir carnets finalitzarà el 30 de juny i les piscines s'obriran des del 15 de juny al 31 d'agost.

    Pujar