1 de desembre de 2020 1/12/20

Equips de Moto2 i de Moto3 entrenen durant dos dies al Circuit Ricardo Tormo

Equips de Moto2 i de Moto3 entrenen durant dos dies al Circuit Ricardo Tormo - (foto 1)
  • El valencià Arón Canet s’estrena al comandament de la Moto2 de l’Angel Nieto Team en uns entrenaments amb entrada lliure a la tribuna de boxs

El Circuit Ricardo Tormo celebra durant el dilluns i el dimarts dos dies d’entrenaments privats per a equips de Moto2 i de Moto3 del Campionat del Món de Motociclisme.

Després de la celebració el passat cap de setmana de l’última cita del mundial a Cheste, les categories xicotetes de Moto2 i de Moto3 tornen a l’acció.

Entre els 32 pilots que participaran en les proves destaca la presència del valencià Arón Canet, que després de lluitar pel títol de Moto3 durant tota la temporada començarà a treballar amb la Speed Up de l’Angel Nieto Team en la categoria intermèdia. Canet afronta així una nova etapa en la seua carrera esportiva amb el pilot malai Hafizh Syahrin, procedent de la categoria de MotoGP a l’altre costat del box.

A més, s’espera la presència d’equips com Estrella Galícia 0,0, amb el guanyador de la carrera de València en Moto3 Sergio García Dols en les seues files; American Racing, amb l’estrena de Marcos Ramírez en Moto2, així com CIP, VNE Snipers, Marc VDS, Sky Racing Team, Red Bull Ajo, Stop & Go, Pons, Federal Oil Gresini i Sterilgarda Max 3, tots amb diferents novetats en les motos.

Els entrenaments començaran a les 09.00 hores i finalitzaran a les 17.00 hores. Els aficionats tindran l’oportunitat de seguir les evolucions dels pilots de manera gratuïta des de la tribuna de boxs.

Pujar