elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació inverteix 2 milions d'euros a millorar la seguretat de la carretera que uneix Piles i Oliva

La Diputació inverteix 2 milions d'euros a millorar la seguretat de la carretera que uneix Piles i Oliva
  • El projecte inclou un carril de ciclovianants i una ampliació de la plataforma de la CV-670 en un tram d'una mica més d'1 quilòmetre per a disminuir la sinistralitat d'una zona per la qual passen més de 12.000 vehicles al dia

MÉS FOTOS
La Diputació inverteix 2 milions d'euros a millorar la seguretat de la carretera que uneix Piles i Oliva - (foto 2)
La Diputació inverteix 2 milions d'euros a millorar la seguretat de la carretera que uneix Piles i Oliva - (foto 3)
La Diputació inverteix 2 milions d'euros a millorar la seguretat de la carretera que uneix Piles i Oliva - (foto 4)

La Diputació de València ha publicat en el BOP la licitació de les obres per a millorar la seguretat en la CV-670 de Gandia a Oliva, en concret en el tram d’1,3 quilòmetres que connecta Piles i Oliva, un punt d'elevada sinistralitat que presenta una intensitat mitjana de 12.000 vehicles al dia en una via que no té vorals.

L'àrea provincial d'Infraestructures i Carreteres que dirigix Rafa García ha posat en marxa el procés per a acabar amb la inseguretat d'este tram, amb una inversió d'1.890.000 euros que permetrà ampliar la plataforma fins als 15 metres, dels quals 7 seran de calçada, 3 per als vorals en els dos sentits, altres 3,5 metres per al nou carril de ciclovianants i 1,5 metres de bermes.

El tram sobre el qual actuarà l'àrea provincial de Carreteres té una longitud de 1.375 metres, la distància que separa els nuclis urbans de Piles i Oliva, a la comarca de La Safor. L'obra tindrà un termini d'execució estimat de 7 mesos i inclou un traçat per a ciclistes i vianants, en la línia de projectes que aposten per la mobilitat sostenible que incentiva la Diputació.

En paraules del vicepresident i responsable de Carreteres, Rafa García, “esta actuació dóna resposta a la problemàtica de funcionalitat i seguretat viària que presenta esta via en un punt concret que afecta principalment les veïnes i veïns de Piles i Oliva, així com a la resta de municipis de l'entorn”. El diputat explica que el tram objecte de l'obra “discorre entre la glorieta de Piles i la d'Oliva, un traçat molt transitat que requerix millores urgents i que permetrà també habilitar una via segura per a vianants i ciclistes, incrementant la xarxa ciclopeatonal a la comarca”.

Pujar