elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut per tretze robatoris a la província de València

Detingut per tretze robatoris a la província de València
  • L'acusat robava en zones comercials o agrícoles i sostreia estris dels vehicles mal tancats que estaven estacionats

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació NESO, ha detingut a un home, com a presumpte autor de 13 delictes de furt, a l'interior de vehicle, en diversos termes municipals de la Comunitat Valenciana.

Aquesta operació es va iniciar el mes passat juny, a causa de diverses denúncies de furt utilitzant el mateix modus operandi. El presumpte autor accedia a l'interior dels vehicles estacionats el propietari dels quals no l'havia tancat correctament. Aquest individu, es movia, sobretot, per zones comercials i extensos terrenys agrícoles de diverses localitats de l'Horta Nord de València; Museros, Albuixec i Albalat de Sorells.

L'home s'aproximava al vehicle, tirava de la manilla per a comprovar si estava obert i extreia de la seua interior carteres, moneders, efectiu i tot tipus d'efectes personals.

Finalment, l'operació va finalitzar el 14 de juliol amb la detenció d'un home, de de 44 anys i de nacionalitat algeriana, per 13 delictes de furt en interior de vehicle. La detenció s'ha dut a terme, per agents de la Guàrdia Civil de Massamagrell en la localitat de Bonrepòs i Mirambell.

Gràcies a la constància i implicació dels investigadors, s'ha pogut portar aquesta operació a bona fi. Després d'aquesta detenció, els agents han aconseguit acabar amb els furts que estaven succeint a la comarca de l'Horta Nord de València i han evitat una futura onada d'aquesta mena de delictes.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció número 1 de Massamagrell (València).

Pujar