elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut un menor per agredir sexualment a una jove de 16 anys en un local d'oci de València

Detingut un menor per agredir sexualment a una jove de 16 anys en un local d'oci de València
  • La víctima va aconseguir escapar després que una persona cridara insistentment a la porta dels lavabos i l'agressor li obrira

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la província de València a un menor de 17 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, després de pel que sembla agredir sexualment a una altra menor, de 16 anys, en els lavabos d'un local d'oci.

Tal com han pogut saber els investigadors, els fets van ocórrer divendres passat, sobre les huit i mitja de la vesprada, en un local d'oci d'una localitat valenciana. La víctima, en un moment donat, es va dirigir als lavabos, quan un conegut li hauria agarrat i introduït a la força en el bany masculí, tancant seguidament la porta perquè ningú poguera accedir. El jove presumptament va començar a tocar a la menor en contra de la seua voluntat, fins a arribar a agredir-la sexualment.

Després que una persona cridara insistentment a la porta i el jove l'obrira, la xica va aprofitar l'ocasió per a fugir del lloc.

Les investigacions de la Policia Nacional han permés finalment localitzar i detindre al sospitós, que ha sigut posat a la disposició de Fiscalia de Menors, decretant-se la prohibició d'aproximar-se a la víctima.

 

Pujar