1 d’octubre de 2020 1/10/20

Denúncien l'atac als vehicles del candidat del PP a Villagordo del Cabriel

Denúncien l'atac als vehicles del candidat del PP a Villagordo del Cabriel - (foto 1)
  • Lamenten que mostra “la falta de cultura democràtica dels seus autors”

MÉS FOTOS
Denúncien l'atac als vehicles del candidat del PP a Villagordo del Cabriel - (foto 2)
Denúncien l'atac als vehicles del candidat del PP a Villagordo del Cabriel - (foto 3)

El Partit Popular ha denunciat aquest dissabte que el seu candidat a l'alcaldia a Villagordo del Cabriel ha patit l'atac als seus vehicles. La formació ha mostrat “la seua més enèrgica repulsa” davant els fets que ha patit l'alcaldable Francisco Nuévalos, en aparéixer el seu vehicle amb les llunes trencades i tacats de pintura.

Aquesta actuació se suma a la que va patir recentment la seu de la localitat de Canals que va aparéixer plena de pintades amb frases com a «fatxes» o «nazis» i amb esvàstiques pintades sobre la seua façana: “Des d'aquesta formació política volem denunciar la intolerància i la falta de cultura democràtica dels seus autors i mostrar el nostre suport i afecte a Francisco Nuévalos”.

En aquest sentit, la formació lamenta que el propòsit d'aquests atacs “no és un altre que tractar d'acoquinar als qui defensen la llibertat, la pluralitat de les opinions i idees i la convivència pacífica de tots els ciutadans”.

“Esperem la solidaritat de tots els partits polítics que estan immersos en la campanya electoral i que les votacions transcórreguen per llits de normalitat democràtica i que fets com els que ací denunciem siguen aïllats”, ha assegurat el Partit Popular en un comunicat, qui espera que els autors d'aquest atac siguen ràpid identificats.

Pujar