elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Dénia, Vila-real i Massalfassar contínua el Campionat Individual Sub-18 d'escala i corda

A Dénia, Vila-real i Massalfassar contínua el Campionat Individual Sub-18 d'escala i corda
  • La primera fase eliminatoria del Campionat Individual Sub-18 d'Escala i Corda es va tancar la setmana passada, els huit jugadors classificats disputaran aquesta setmana la segona fase eliminatoria

Aquesta setmana es disputa la segona ronda eliminatòria del XIV Campionat Individual Sub-18 d'Escala i Corda, "Trofeu Fundación Trinidad Alfonso". Els jugadors classificats que jugaran aquesta mateixa setmana són els següents Alex del CPV Petrer, Alex del CPV Onda, Adrián del CPV Massamagrell, Carlos del CPV Marquesat, Efrén del CPV El Puig, Miguel del CPV Algímia d'Alfara, Toni Bou del CPV Sella i Vicent del CPV Massamagrell.

La primera partida d'aquesta segona ronda, serà aquest mateix dilluns 16 de desembre a les 19 hores en el trinquet de Dénia, en el qual s'enfrontaran Toni Bou del CPV Sella i Alex del CPV Petrer. El dimarts 17 de desembre a la 20 hores en el trinquet de Vila-real, jugaran Alex del CPV Onda contra Miguel del CPV Algímia d'Alfara. La tercera eliminatòria, enfrontarà a Adrián del CPV Massamagrell i Efrén del CPV El Puig, en el trinquet de Massalfassar el dimecres 18 de desembre a les 17 hores. Finalment, aquesta ronda la tancaran l'enfrontament entre Vicent del CPV Massamagrell i Carlos del CPV Marquesat, en el trinquet de Massalfassar el dimecres 18 de desembre a les 18 hores. Els vencedors d'aquestes eliminatòries, jugaran els quarts de final, ronda en la qual entren com a caps de sèrie Vicent P. del CPV Vinalesa i Mario del CPV Riba-roja.

Programació de partides 2a Fase eliminatoria Individual Sub-18 d'escala i corda, “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso”:

- Dilluns 16 de desembre. Dénia. 19 hores - Toni Bou del CPV Sella contra Alex del CPV Petrer.

- Dimarts 17 de desembre. Vila-real. 20 hores - Alex del CPV Onda contra Miguel del CPV Algímia d'Alfara.

- Dimecres 18 de desembre. Massalfassar. 17 hores - Adrián del CPV Massamagrell contra Efrén del CPV El Puig.

- Dimecres 18 de desembre. Massalfassar. 18 hores - Vicent del CPV Massamagrell contra Carlos del CPV Marquesat.

Pujar