27 de novembre de 2020 27/11/20

Decidides les semifinals del Circuit Sub-23 Fundación Trinidad Alfonso de Raspall

Decidides les semifinals del Circuit Sub-23 Fundación Trinidad Alfonso de Raspall - (foto 1)
  • Aquesta setmana en els trinquets de la Llosa de Ranes i de Bellreguard, es juguen les semifinals de de el circuit Fundació Trinidad Alfonso de Raspall Sub-23.

La localitat de la Llosa de Ranes serà la que albergara la primera semifinal d'aquest campionat. Sera hui dimarts 18 de juny en el trinquet de la localitat de la costera quan es dispute aquesta semifinal, en ella s'enfrontaran l'equip de David de Xeraco, Javi López de Bellreguard i Blai de Bellreguard, que s'han classificat primers del grup I amb sis punts en la taula classificatòria, contra la formació de Jose Ramón de Genovés, Jorge de Genovés i Terrades de Bellreguard, que van acabar segons del grup II en la primera fase amb dos punts. Tot i que l'equip dels tres jugadors de la Safor és el favorit per a arribar a la gran final, segur que els seus rivals els posaran les coses difícils i hauran de ratllar un nivell molt alt per a poder classificar-se per a la final de Massalfassar.

La segona semifinal es jugara en el trinquet de Bellreguard i tindrà lloc dijous que ve 20 de juny a la vesprada. En aquesta partida, la formació de Joan del Genovés, Murcianet de Alcàntara-Càrcer i Fran de Moixent, que igual que l'equip de David s'ha classificat primer del grup II en haver aconseguit tots els punts possibles de la primera fase i s'enfrontara a l'equip de Ramon de Sumacarcer, Nicolás de Bicorb i Javi d'Oliva, que van acabar sent segons del seu grup amb dos punts aconseguits amb molt de sofriment en l'última partida de la fase regular. En aquest duel també hi ha un clar favorit, com és l'equip de Joan, Murcianet i Javi, encara que com bé sabem això no vol dir que vagen a arribar a la final, ja que els seus rivals van millorar molt el seu joc de la primera partida a la segona i sembla que porten una línia ascendent en el que al joc es refereix.

Segur que les dos semifinals estan plenes d'emoció i bon joc, ja que els 12 jugadors són joves promeses del raspall i alguns d'ells ja estan mostrant un nivell molt alt, per la qual cosa comencen a jugar partides importants del dia a dia en els trinquets anunciats. La finals dels circuits Fundación Trinidad Alfonso seran el 27 de juny en el trinquet de Massalfassar.

Pujar