27 de novembre de 2020 27/11/20

Continua la segona fase d’obres al Carrer Maestro Serrano

Continua la segona fase d’obres al Carrer Maestro Serrano - (foto 1)
  • Maestro Serrano, una via de comunicació important per al moviment transversal en el municipi i en l’àrea de Montesol, està a punt d’acabar les obres de la seua segona fase

La primera fase va començar en el primer semestre de l’any passat. El projecte general finalitzarà amb el desenvolupament d’aquesta segona etapa.

Es tracta d’una obra que contempla l’ampliació de les voreres, la reducció de la calçada i la creació d’una banda d’estacionament. A més, s’està substituint tota la canalització d’abastiment d’aigua i la renovació de l’enllumenat.

Així, les voreres passaran a tindre un ample de 2 metres, mentre que la calçada es reduirà i només tindrà un sentit de circulació. D’aquesta forma, s’aconseguirà un efecte de pacificació del tràfic i una millora de la planta de traçat.

En aquesta segona fase, cofinançada entre la Diputació de València i l’Ajuntament de l’Eliana, s’ha invertit la quantitat de 600.000 euros, que sumats als de la primera ja sumen el milió d’euros.

“Intentem ordenar un poc el tràfic per ser una ciutat accessible en la que tot el món puga anar tranquil·lament per les voreres sense necessitat de tindre que baixar a la calçada”, afirma l’alcalde del municipi Salva Torrent.

Pujar