elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua el programa d'ajuda a l'emprenedor a Sant Antoni de Benaixeve

Continua el programa d'ajuda a l'emprenedor a Sant Antoni de Benaixeve
  • Termini d'inscripció obert fins al 12 de setembre

  • Comptarà amb mentories especialitzades

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve contínua amb el programa de mentories per a emprenedors iniciat el passat mes de febrer. El curs, que es du a terme diverses vegades a l'any, començarà una nova edició el proper setembre. Cada curs estarà limitat a 20 places.

El programa d'ajuda a l'emprenedor oferirà mentories personalitzades per als projectes dels assistents al curs. Es treballaran continguts sobre estratègies de negoci, pla de viabilitat, Marketing digital i vendes, així com assessorament i gestoria, a través de continguts teòrics i tallers pràctics. Per a això, el programa comptarà amb la participació de mentors especialitzats en diferents àrees.

El curs serà gratuït i s'impartirà presencialment els dimecres de 18.30 a 19.30 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament. Finalitzarà el 30 de novembre. Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç: https://forms.gle/v3DsUjp5KSwMB6Ay9. Termini d'inscripció obert fins al 12 de setembre.

Pujar