elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Condemnen a un exconcursante valencià de MyHyV a nou mesos de presó per delicte animal

Condemnen a un exconcursante valencià de MyHyV a nou mesos de presó per delicte animal
  • El concursant del popular programa de televisió està acusat de deixar morir de fam al seu gos

El Jutjat dels Penal número 17 de València ha condemnat a nou mesos de presó a un exconcursant del programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ que estava acusat de deixar morir de fam al seu gos. L'acusat ha reconegut els fets en el judici celebrat aquest dimecres en la capital.

Els fets pels quals se li jutjaven van tindre lloc en la primavera de 2016 moment en el qual l'ara condemnat va deixar de parar atenció a l'animal – un Bullgod americà de tres anys d'edat – i a la seua cura no oferint-li l'alimentació correcta per al seu desenvolupament. Alguna cosa que va provocar que el gos patira d'anèmia, insuficiència renal i depressió, entre altres coses.

En aquest mateix sentit, el jutge imposa al exconcursant any i mitjana d'inhabilitació per a l'exercici de qualsevol professió relacionat amb els animals. A més, l'acusat haurà de sotmetre's a un curs de reeducació relacionat amb la cura dels animals.

Finalment, el jutjat també haurà d'indemnitzar a la protectora Modepran, qui es va fer càrrec de l'exercici de l'acusació i de la cura de l'animal. Unes despeses que ascendeix a la quantitat de 117,85 euros.

Pujar