elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans ostentarà dos anys l'alcaldia de Beniflà

Ciutadans ostentarà dos anys l'alcaldia de Beniflà
  • Cs i PP acorden compartir el govern municipal dos anys cadascun

Ciutadans ostentarà l'alcaldia de Beniflà  durant dos anys després d'arribar a un acord amb el PP, que governarà el municipi de La Safor en el primer bienni de la legislatura.

Per a la  regidora electa de Cs, Trini Ramiro, que serà la primera alcaldessa de Beniflà a partir de 2021, “aquest pacte simbolitza una nova manera de fer política des del consens i el diàleg”. “Hem aconseguit que la cordialitat torne a Beniflà i que s'acaben   les imposicions”, ha assegurat.

Segons ha concretat, “les dues regidores de Ciutadans s'ocuparan durant tota la legislatura de les àrees de joventut, festes, cultura, educació, dona, medi ambient, agricultura i noves tecnologies”.

“La meua companya Esther Peiró i jo ens comprometem a treballar per a tots els veïns i veïnes de Beniflà sense distinció”, ha destacat al mateix temps que ha asseverat que “la nostra gestió serà transparent i basada en l'honestedat”.

Finalment, Ramiro ha subratllat que “Cs, després de presentar-se per primera vegada a Beniflà, ha contribuït al canvi que el municipi necessitava”.

Pujar