22 de setembre de 2020 22/9/20

Ciutadans està present en tots els pobles de València Nord per a les pròximes eleccions

Ciutadans està present en tots els pobles de València Nord per a les pròximes eleccions - (foto 1)

  “Ciutadans (Cs) ha finalitzat la seua implantació en tots els municipis de la territorial de València Nord per a presentar-se a les pròximes eleccions”, ha explicat Daniel Bellod, el coordinador d'organització de Cs en aquesta zona. Bellod també ha destacat que “l'extensió de Cs i l'augment de l'afiliació evidencia la voluntat de canvi que li traslladen els veïns dels diferents municipis”. 

  Per al coordinador “el fet que Cs tinga implantació en tots els pobles demostra la nostra capacitat per a seguir creixent”. “També evidencia que som l'alternativa de govern perquè escoltem als veïns i serem capaços de donar resposta als seus problemes”, ha assegurat. 

  A més, ha detallat que “en l'assemblea ordinària de la territorial celebrada ahir també es va emplaçar als coordinadors perquè remeteren abans que acabe el mes de novembre les propostes electorals recopilades en les diferents reunions, assemblees i cafès ciutadans de cada municipi”.

  Per la seua banda, el secretari d'organització de la província, Juan Córdoba, ha subratllat “la rellevància de la implantació de Cs a València Nord i en la resta de territorials”. “Tindrem presència en molts municipis, esperem governar en alguns com ara Paterna, Torrent, Godella o Sagunt a més de tenir bones expectatives en uns altres” ha conclòs.

   

  Pujar