25 de setembre de 2020 25/9/20

Ciutadans denuncia els dèficits del transport públic a La Safor

Ciutadans denuncia els dèficits del transport públic a La Safor - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació i número tres a les Corts per València, Mamen Peris, ha denunciat “els dèficits del transport públic a La Safor”. 

  “No podem consentir que l'en S. XXI, els ciutadans hagen de travessar vies, amb el risc que suposa o patisquen un servei lamentable de connexió”, ha criticat al mateix temps que ha assegurat que “és necessària una major inversió a la comarca per a solucionar aquests problemes”. 

  Peris s'ha pronunciat així després de visitar diferents municipis de La Safor al costat de la candidata a les Corts, Ruth Merino, el cap de llista de Cs al Congrés per València, María Muñoz i el coordinador de Cs a la comarca, Carlos Gimeno. “Hem comprovat la deixadesa que està patint la comarca no solament en transport sinó també en carreteres i en manteniment de patrimoni”, ha explicat la diputada. 

  En aquest sentit, ha concretat que “en la Vall suporten una carretera en ple nucli urbà totalment saturada, no es dóna solució a la inundabilitat del riu Vaca ni a la urbanització del Vergeret i queda patent la incapacitat de Compromís per a obrir la piscina coberta després de més de huit anys tancada”.

  En la mateixa línia, la número dos en llista de Cs a les Corts, Ruth Merino, ha lamentat que “el monestir de Santa María de Valldigna de Simat és l'exemple del balafiament del PP i l'abandó de Compromís”. “Amb Ciutadans el sentit comú arribarà a la Generalitat per a cuidar el nostre patrimoni sense malgastar, però d'una forma racional i continuada”, ha declarat.

  A més, les tres candidates han visitat l'empresa local Mandriladora Alpesa on María Muñoz ha advertit que “l'Administració ha d'estar prop del teixit empresarial per a facilitar la seua labor, ajudar-los en la investigació i propiciar les seues exportacions”. “La creació d'ocupació digna i l'ajuda als autònoms estan en l'ADN de Ciutadans”, ha insistit.

  Finalment, a Oliva han mantingut una reunió de treball amb diversos representants de la societat civil amb els quals han tractat temes com “els problemes que genera el Pativel, la falta d'una circumval·lació, l'agricultura o les ajudes al comerç i a les dones pescadores”, ha especificat Peris, qui també ha subratllat que “Compromís no ha escoltat a la gent, ha imposat les seues idees”. “Ciutadans té la capacitat d'aconseguir acords amb la finalitat de donar resposta a les demandes socials”, ha conclòs.

  Pujar