22 de gener de 2021 22/1/21

La cerca de les restes Marta Calvo entra en una fase “lenta i minuciosa”

La cerca de les restes Marta Calvo entra en una fase “lenta i minuciosa” - (foto 1)
  • El presumpte autor de la seua mort roman a la presó provisional sense fiança després de negar-se a declarar

Més d'un mes des que se li perdera el rastre Marta Calvo, la jove valenciana de 25 anys de la qual ara efectius de la Guàrdia Civil busquen les seues restes en els al voltant de la localitat de Manuel (València). La cerca s'ha représ aquest dilluns després de veure's impossibilitada pel fort temporal de pluges que va travessar la Comunitat la setmana passada.

Segons ha explicat en declaracions als periodistes el subdelegat del Govern, Roberto González Cachorro, després de la confessió de Jorge Ignacio P.J. la investigació entra en una fase “lenta i minuciosa” per a esclarir tot l'ocorregut.

“Entrem en una fase molt minuciosa, molt lenta, on haurem de fer un esforç molt important per a trobar aqueixes evidències que corroboren o no les versions que ha facilitat l'acusat” ha apuntat González.

Cal recordar que l'acusat es va personar en la comissària de la Guàrdia Civil de Carcaixent dimecres passat afirmant que tot havia sigut “un accident” i que havia esquarterat el cos per a posteriorment distribuir-lo pels contenidors de diferents localitats pròximes.

Després d'aquesta declaració va ser posat a disposició judicial i la jutgessa de guàrdia dicte presó provisional sense fiança, on roman sense donar més dades de l'ocorregut.

Finalment, el subdelegat del Govern no ha precisat les zones on treballaran els equips de la Guàrdia Civil i de la Unitat Militar d'Emergències.

Pujar