elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Campionat Individual Sub-18 d'Escala i Corda de tecnificació es presenta a Alcàsser

El Campionat Individual Sub-18 d'Escala i Corda de tecnificació es presenta a Alcàsser
  • El XIV Campionat Individual Sub-18 d'Escala i Corda comença la setmana vinent en el trinquet de Murla, Vila-real, Massalfassar i Petrer

Al llarg del mes de desembre es disputarà el XIV Individual Sub-18 d'Escala i Corda, el qual comença aquest mateix dilluns 9 de desembre i està previst que acabe el 30 de desembre amb la Gran Final. Aquest campionat es jugarà en les seus d'entrenament de tecnificació d'aquesta modalitat, com són els trinquets de Vila-real, Massalfassar, Petrer, Murla,.. A partir del pròxim dilluns arranca la competició i al llarg de tota la setmana que es disputarà la 1ª fase d'aquest Individual Sub-18. En aquesta primera fase jugaran, Toni Bou del CPV Sella, Dani Olmedo CPV Alfàs del Pí, Oscar Garcia del CPV Onda, Luis Martínez CPV Algímia d'Alfara, Álex Catalán del CPV Onda, Jorge Gómez del CPV Tavernes Blanques, Saúl Escudero del CPV El Puig, Adrián Celda del CPV Massamagrell, Marco Gimeno del CPV El Puig, Vicent Climente del CPV Massamagrell, Efrén Martí del CPV El Puig, Jesús Talavera del CPV Faura, Carlos Donat del CPV Marquesat, Julio Hurtado del CPV El Puig, Paco Amores del CPV Petrer i Álex Albert del CPV Petrer. Com a caps de sèrie la 2ª Fase estan Vicent Peydro del CPV Vinalesa i Mario Casades de Riba-roja, que esperen als classificats de la primera fase. La presentació serà aquest dissabte 7 de desembre, en el trinquet d'Alcàsser a les 13 hores. Aquesta competició l'han guanyada alguns jugadors que hui dia juguen en l'elit de l'Escala i Corda.

En la seua primera edició en el 2006, va alçar el primer títol de l'individual Sub-18 Carlos del CPV Petrer, en 2007, va ser campió Sergio del CPV El Genovés, en 2008, va guanyar aquest campionat Puchol II del CPV Vinalesa, en 2009, es va proclamar campió Víctor del CPV Meliana, en 2010, va alçar el títol Rodrigo del CPV Benidorm, en 2011, el va guanyar Pablo del CPV Borriol, en 2012, va ser el guanyador individual Francés del CPV Petrer, en 2013, es va proclamar campió Carlos del CPV Massalfassar, en 2014, va alçar el títol Lluís de la Vega del CPV Almussafes, en 2015, va ser campió Marc Giner del CPV Murla, en 2016, va guanyar aquest campionat Álvaro del CPV Massalfassar, en 2017, el guanyador individual va ser Julio Palau del CPV Alginet, i en la seua última edició del 2018, va alçar el títol Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia.

Pujar