elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bunyol cancel·la definitivament les seues falles 2021 previstes per a setembre

Bunyol cancel·la definitivament les seues falles 2021 previstes per a setembre
  • La Falla Reis Catòlics era l'única comissió del municipi que anava a celebrar les falles al setembre però les han suspeses a causa de l'alta incidència de contagis i la prolongació de les mesures

Ahir, la comissió fallera Reis Catòlics de Bunyol va tenir una reunió en la qual es va acordar la cancel·lació de les festes falleres programades per a el mes vinent de setembre. Aquesta falla era l'única del municipi, que al principi, anava a celebrar les festes josefinas i ja tenien la programació llista per als dies compresos entre el 2 i 5 del pròxim mes.

Fa unes setmanes, Salva Espert, president i artista faller de Reis Catòlics, comptava a elperiodic.com la il·lusió per poder celebrar aquest cicle faller. “Cal moure el món faller”, comentava Espert i pel fet que la situació no acompanya han hagut d'ajornar les falles a tot just a 20 dies de la seua celebració.

Aquesta decisió s'ha pres perquè la incidència acumulada de persones positives en covid-19 és molt alta en el municipi amb 484,31 casos per cada 100.000 habitants i per la prolongació de les restriccions fins al 6 de setembre, període en el qual les falles ja haurien acabat.

Cal destacar, que Bunyol és un dels 68 municipis que limitada la seua mobilitat nocturna amb toc de queda des de la 1.00 fins a les 6.00 hores i té aquesta restricció des que es va anunciar aquesta mesura en la Comunitat.

La comissió igual que tots els fallers que no poden celebrar les Falles 2021 esperen que la situació sanitària siga la millor per a poder realitzar les seues esperades festes falleres en 2022 amb la màxima il·lusió i ganes.

Pujar