30 de setembre de 2020 30/9/20

Barxeta tindrà el seu centre cívic polivalent gràcies a la subvenció de 100.000 euros de la Diputació

  La Diputació de València ha aprovat una subvenció de 100.000 euros que permetrà a l'Ajuntament de Barxeta la construcció d'un centre cívic polivalent que, segons l'alcalde del municipi, Vicente Mahiques, “és una vertadera necessitat per als nostres veïns perquè des de l'any 2013 s'ha convertit en una demanda reiterada de les 23 associacions de Barxeta”.

  Durant tot l'any són moltes les associacions que organitzen actes i es troben amb el handicap de la limitada disponibilitat de locals públics adequats, ja siga per l'aforament que admeten o per les necessitats tècniques que precisen, segons ha explicat Mahiques. “Joves i associacions de diferents col·lectius ens han demanat moltes vegades un centre d'aquestes característiques per a poder organitzar concerts de la banda musical local i funcions de teatre, entre altres activitats”, ha assenyalat Vicente Mahiques.

  Aquest problema, segons l'alcalde de Barxeta, “s'agreuja en els mesos de tardor i hivern, quan les condicions climatològiques compliquen les actuacions a l'aire lliure”. El primer edil de Barxeta ha agraït “la resposta ràpida i eficient” de la Diputació de València perquè la signatura d'aquest conveni “ens permetrà adquirir els terrenys necessaris per a alçar el local que acollirà la gran participació ciutadana del nostre municipi”.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar