19 de setembre de 2020 19/9/20

Avancen les obres de la carretera CV-336

Avancen les obres de la carretera CV-336 - (foto 1)
  • La carretera, que connecta els municipis de Sant Antoni de Benaixeve i Riba Roja, discorre dins del terme de l'Eliana

  • Com que es troba entre zones residencials i és una via altament transitada, s'ha procedit a realitzar actuacions per a millorar la seguretat viària i la circulació per als vianants

MÉS FOTOS
Avancen les obres de la carretera CV-336 - (foto 2)
Avancen les obres de la carretera CV-336 - (foto 3)

Des del passat 20 de maig la carretera CV-336 es troba en obres de millora de la circulació per als vianants i de la seguretat viària. Aquesta carretera, que connecta els municipis de Sant Antoni de Benaixeve i Riba-roja de Túria, discorre dins del terme de l'Eliana, en concret per una zona totalment urbanitzada i consolidada. Aquest fet ha propiciat que, encara que se li continue denominant carretera, haja passat a considerar-se com una via urbana entre zones residencials, on hi ha centres educatius pròxims, i que compta amb elements de moderació de velocitat que no serien propis d'una carretera.

Per ella transiten vehicles, bicicletes i vianants, així com la línia 146 de MetroBus (Autobusos Metropolitans de València), en la qual es troben dos de les seues parades. En l'actualitat, les voreres existents en aquesta via presenten amples molt variables, sent en nombrosos trams de dimensions molt reduïdes, no aconseguint un ample mínim acceptable, o algunes d'elles amb paviment deteriorat.

És per tot això que s'ha procedit a realitzar una primera fase d’actuacions de condicionament en les voreres a fi de facilitar la circulació per als vianants i millorar l'accessibilitat, a més d'actuacions en la secció transversal de la calçada, de manera que s'incremente la seguretat viària en determinats trams de via. Les obres romandran actives durant uns mesos.     

Unes actuacions dutes a terme per la Diputació de València i amb un pressupost aproximat de 230.000€.

Pujar