elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amparo de Montcada, Aida de Moixent, Victòria de València i Mar de Bicorp semifinalistes del Campionat Individual Bankia de Raspall

Amparo de Montcada, Aida de Moixent, Victòria de València i Mar de Bicorp semifinalistes del Campionat Individual Bankia de Raspall

  Les quatre jugadores van guanyar de forma còmoda les seues partides de quarts de final ahir dimecres de vesprada nit en el trinquet d'Alcàsser El Campionat Individual de Raspall Bankia d'Elit Femení 2019 – Trofeu President de la Generalitat Valenciana està arribant a la seua recta final i només falten dos jornades per a saber la campiona d'aquesta edició. Per a les semifinals s'han classificat Amparo de Montcada, Aida de Moixent, Victòria de València i Mar de Bicorp, les quatre jugadores que partien com a caps de sèrie, després de guanyar-se aquest dret per ser les millors de la temporada passada. Ahir vesprada-nit totes elles van guanyar les seues partides de quarts de final, en el trinquet d'Alcàsser.

  En la primera partida de quarts de final, Amparo del CPV Borbotó guanya a Nerea del CPV Bicorb per 25 a 5, encara que la partida no va ser tan desigualada com a marca el resultat final. En la segon partida, Aida del CPV Verger-Alcàntera guanya a Erika del CPV Alqueria d´Asnar per 25 a 5. En aquesta partida Erika ho intenta però no va poder davant d´Aida, que es va mostrar a un gran nivell. La tercera partida enfronta a Victoria del CPV Bicorp contra Irene del CPV Borbotó, Irene que es presentava com la gran revelació del campionat va acabar derrotada enfront d'una Victòria que no va donar moltes opcions a la seua rival, el resultat final va ser de 25 a 5. Finalment, van tancar aquesta jornada de quarts de final l'enfrontament entre Mar del CPV Bicorp i Myriam del CPV Alqueria d´Asnar, va ser una partida més igualada del que marca el resultat, en el qual Mar va demostrar perquè partia com a favorita i es va acabar imposant per 25 a 5.

  Resultats de la 4ª jornada Campionat Individual de Raspall Bankia d'Elit Femení 2019 – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, quarts de final:

  - Nerea CPV Bicorp - 5 - Amparo CPV Borbotó - 25

  - Erika CPV Alqueria Asnar - 5 - Aida CPV Verger-La Vall - 25

  - Irene CPV Borbotó - 5 - Victoria CPV Bicorp - 25

  - Myriam CPV Alqueria Asnar - 5 - Mar CPV Bicorp - 25

  En la primera semifinal s'enfrontaran Mar del CPV Bicorp i Amparo del CPV Borbotó, s'espera que siga una trobada molt igualada en la que Mar vol tornar a classificar-se per a la final en la qual ja va estar en la passada edició, mentre que Amparo segur que no li posa les coses fàcils, ja que està jugant a un gran nivell. L'altra semifinal, la jugaran Aida del CPV Verger-Alcàntera i Victoria del CPV Bicorp, aquest es presenta com una revenja, ja que en la passada edició d'aquest campionat, les dos jugadores es van enfrontar pel tercer lloc, en el qual es va imposar Victoria de forma clara. Les semifinals es jugaran el dimecres 16 d'octubre en el trinquet d'Alcàsser, a partir de les 19 hores.

  La final està programada per al diumenge 20 d'octubre en el trinquet d'Alcàsser.

  Pujar