22 de gener de 2020 22/1/20

Amparo de Moncada i Myriam d'Alqueria d´Asnar jugaran la gran final del sub-23 de raspall

Amparo de Moncada i Myriam d'Alqueria d´Asnar jugaran la gran final del sub-23 de raspall - (foto 1)

  La V edició de l'Individual sub-23 de raspall femení enfrontara a dos de les campiones de la competició de tecnificació, que buscaran el seu segon títol del sub-23. Amparo de Moncada es va classificar per a la gran final aquest dimarts després de guanyar a Anabel de Tavernes Blanques, per 25 a 10, en una semifinal que va ser molt disputada i on va aconseguir la victòria la campiona de 2018, que podrà defensar el seu títol davant Myriam l'Alqueria d´Asnar, que va ser campiona en 2016.

  La partida a priori pot ser molt igualada i la condició física pot ser clau en una final on han arribat dos jugadores que juguen habitualment de punter en els seus clubs. Amparo del CPV Borbotó ha aconseguit l'Individual sub-23 de 2018, el Circuit de parelles sub-23 de 2019, i novament està en la gran final, demostrant una gran regularitat. També Myriam ha millorat en els últims mesos el seu joc i tractara d'aconseguir un nou títol individual, sent la primera jugadora que tindria tres títols individuals de tecnificació.

  La final per la tercera plaça, no es disputara al retirar-se Ana Puertes de Beniparrell per una lesió a la mà, amb el que Anabel de Tavernes Blanques, serà tercera per cinqué any consecutiu, sent la jugadora més regular de la categoria ja que ha aconseguit estar entre les millors en totes les edicions de la competició. La gran final del sub-23 començara a partir de les 20 hores, en el trinquet de Massalfassar.

  ocultar
  Amparo de Moncada i Myriam d'Alqueria d´Asnar jugaran la gran final del sub-23 de raspall
  Pujar