elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser posa en marxa la tercera edició dels Pressupostos Participatius

Alcàsser posa en marxa la tercera edició dels Pressupostos Participatius
  • Tindrà una assignació de 60.000 euros

En la vesprada del dimecres 5 de febrer, va quedar constituït el Consell de Participació Ciutadana d'Alcàsser, amb el que es dóna per iniciat el procés de la tercera edició dels Pressupostos Participatius. En aquest 2020, l'Ajuntament ha disposat d'una assignació de 60.000 € per a portar endavant les accions que els veïns i veïnes de la localitat consideren més adients i necessàries portar a terme.

El procés de proposta i selecció d'actuacions constarà de quatre fases. La primera d'elles és la recollida de propostes del veïnat. Des del 10 fins al 29 de febrer, tota aquella persona que vulga fer una proposta, tindrà dues vies per a fer-la arribar: o bé telemàticament al web alcasser.governalia.es, o bé presencialment a l'Oficina d'Informació de l'Ajuntament.

La segona fase tindrà lloc del 2 al 15 de març, quan els tècnics municipals analitzen la viabilitat de les propostes, descartant les que no ho són. Posteriorment, del 16 al 21 de març serà el termini de la tercera fase, en la que es publicarà en els mitjans de comunicació oficials de l'Ajuntament les propostes que han passat el procés de viabilitat, i també serà el moment per a les oportunes al·legacions.

Finalment, des del 22 de març fins al 5 d'abril, serà el torn de la quarta i última fase. En aquest moment, les veïnes i veïns podran votar entre totes les propostes finalistes per escollir entre tots quines són les més necessàries i adients portant a terme.

Tere Chaveli, regidora de Participació Ciutadana, s’ha mostrat «satisfeta amb els assistents al Consell, encara que hem trobat a faltar més participació per part de les associacions, entitats i clubs. Però estem contents perquè sabem que en les pròximes fases participatives la gent del poble s’implicarà molt més».

Pujar