elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser espera el millor raspall femení

Alcàsser espera el millor raspall femení
  • Demà dimecres 2 d'octubre es juguen els quarts de final Campionat Individual de Raspall Bankia d'Elit Femení 2019 – Trofeu President de la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
Alcàsser espera el millor raspall femení - (foto 2)

Després de diverses setmanes de competició on han anat jugant algunes de les millors de la modalitat de raspall el Campionat Individual de Raspall Bankia d'Elit Femení 2019 – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, arriba a la seua fase final: quarts de final, semifinals i finals que es disputaran en tres apassionants jornades en el trinquet d'Alcàsser. Els quarts de final es jugaran demà dimecres a partir de les 17 hores, on estaran les huit millors jugadores que lluitaran pel títol més important de la modalitat. Han arribat les quatre millors jugadores de la temporada passada que partien com a caps de sèrie: Amparo de Montcada, Aida de Moixent, Victòria de València i Mar de Bicorp que s´enfrontaran a les millors jugadores d'aquesta temporada: Irene de Massamagrell, Nerea de Moixent, Myriam i Erika d'Alqueria d´Asnar.

Les quatre eliminatòries es presenten apassionants ja que el nivell de les esportistes continua millorant temporada rere temporada i a poc a poc es van igualant les forces de les més destacades de la modalitat de raspall. La primera partida, enfrontara a Amparo de Montcada contra Nerea de Moixent, en una partida on la jugadora de l´Horta Nord, no pot relaxar-se davant la jugadora de la Costera que a poc a poc es va col·locant amb les millors. Amparo en una de les jugadores més completes de la modalitat i la seua condició de jugadora zurda la fan molt perillosa. Ella normalment juga de mitger però s'adapta perfectament a la posició de resto, aquesta temporada ha quedat campiona de tecnificació sub-23 individual de raspall i aspira a ficar-se en la gran final. Nerea, intentara donar la sorpresa i classificar-se per primera vegada per les semifinals d'aquesta competició. En la segona partida, és un duel de morbositat, ja que aquestes dos jugadores han protagonitzat grans duels en les últimes temporades en els JECV, guanyant sempre Aida de Moixent en la competició individual de raspall. Erika d'Alqueria d´Asnar ha aconseguit aquesta temporada ser campiona individual dels JECV de raspall individual en categoria juvenil i campiona del campionat Individual de tecnificació sub-18 de raspall individual, demostrant que continua millorant la seua condició física i maduresa. Per la seua part Aida, és una de les jugadores més completes i aquesta temporada buscara millorar la quarta plaça de la temporada anterior, per la qual cosa pot ser una partida apassionant.

En la tercera partida, s´enfrontaran Irene de Massamagrell, la revelació d'aquesta competició aquesta temporada i enfront estarà una de les favorites, Victòria de València, campiona en 2017 i que aquesta temporada buscara la gran final, després de ser tercera la temporada passada. Irene, és una de les jugadores que més ha progressat els últims mesos com ha demostrat en aquesta competició i intentara donar la sorpresa. La vesprada es tancara amb un duel de campiones, Myriam d'Alqueria d´Asnar, campiona en 2012 s'enfrontara a Mar de Bicorp, campiona en 2015 i subcampiona en 2018. Colofó d'or per a tancar una gran vesprada del millor raspall femení.

Partides de la 4ª jornada Campionat Individual de Raspall Bankia d'Elit Femení 2019 – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, quarts de final:

  • Nerea CPV Bicorp - Amparo CPV Borbotó
  • Erika CPV Alqueria Asnar - Aida CPV Verger-La Vall
  • Irene CPV Borbotó - Victoria CPV Bicorp
  • Myriam CPV Alqueria Asnar - Mar CPV Bicorp

Les semifinals es jugaran el dimecres 16 d'octubre i les finals el diumenge 20 d'octubre

Pujar