elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser amplia el termini per a la licitació de les parades del Mercat Municipal

Alcàsser amplia el termini per a la licitació de les parades del Mercat Municipal
  • S’amplia la data límit fins al 15 de juny

El termini per a presentar sol·licituds a la licitació de les parades del Mercat Municipal d'Alcàsser s'ha ampliat fins al 15 de juny després que el passat 16 de març, les dates originals quedaren en suspès a causa de l'Estat d'Alarma.

El plec de condicions per a la licitació està disponible a la plataforma de contractació de l’Estat en l’enllaç https://bit.ly/mercat20 i totes aquelles persones interessades poden presentar la sol·licitud presencialment al Registre de l'Ajuntament d'Alcàsser (Pl. El Castell Núm. 1). I en cas de necessitar més informació està a disposició el correu electrònic adl@alcasser.es i el telèfon 670 48 24 84 en horari de 9 a 14 hores.

El Mercat Municipal és un edifici emblemàtic de 1927 situat al centre neuràlgic d'Alcàsser (Av. Constitució), recentment rehabilitat. S'ha renovat tot el paviment i compta amb tot l'equipament necessari adequat per a la venda de proximitat, com sanejament, aire condicionat, zona de càrrega descàrrega i servei de neteja municipal.

En els criteris d'adjudicació, a més de l'oferta econòmica, contaran altres criteris que valoraran la professionalitat, l'experiència, la implantació de sistemes de comercialització, així com altres de caràcter social com estar desocupat o acreditar discapacitat.

En total es liciten les 15 parades del Mercat Municipal i la concessió és per a 10 anys, amb un cànon mínim de 1.680 € i 3.360 € segons el tipus de parada (centrals o laterals).

Pujar