elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs aconsegueix la unanimitat de Les Corts per a invertir 300.000€ en l'adequació de la CV-60 a La Safor

Cs aconsegueix la unanimitat de Les Corts per a invertir 300.000€ en l'adequació de la CV-60 a La Safor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs aconsegueix la unanimitat de Les Corts per a invertir 300.000€ en l'adequació de la CV-60 a La Safor - (foto 2)
  Cs aconsegueix la unanimitat de Les Corts per a invertir 300.000€ en l'adequació de la CV-60 a La Safor - (foto 3)

  El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha aconseguit el suport unànime de la resta de grups en la Càmera per a invertir 300.000€ en les obres de millora i adequació de la carretera CV-60 al seu pas per la comarca de La Safor, entre els municipis de L'Olleria i Gandia. Així ha quedat recollit en l'esmena als pressupostos de la Generalitat 2018 defensada per la diputada de Cs Maria José García, que ha qualificat l'acord com “un assoliment molt important, especialment per a un grup en l'oposició”, després d'haver mantingut diferents trobades amb els grups “en cerca d'un consens”.

  Tal com ha manifestat la diputada, “aquesta inversió resulta vital per a millorar la connexió de les poblacions d'interior i la dinamització del sector industrial en la comarca”. Entre altres esmenes presentades per Cs, Les Corts també han aprovat ampliar el servei de MetroValencia a 24 hores en funció de la demanda i estudiar la viabilitat de l'accés d'animals de companyia al mateix. A més, Cs ha aconseguit el suport per a la millora d'habitatges destinats a dones víctimes de violència de gènere.

  Quant a l'àrea de transparència, la diputada Rosa García ha defensat la idea de “promoure els valors de responsabilitat social i participació no solament entre les pròpies administracions sinó en la societat en el seu conjunt”. En aquest sentit, des de Cs s'ha aconseguit el suport de la Càmera valenciana per a la formació de joves en matèria de cooperació al desenvolupament així com per a l'impuls dels Centres Valencians en l'Exterior (CEVEX) com a organismes de promoció internacional de la Comunitat Valenciana, els seus productes i els seus serveis.

  Igualment, la diputada de Cs ha destacat la partida de 50.000€ aconseguida per a la modernització del comerç minorista en l'àmbit rural a més dels 100.000€ que els grups parlamentaris han aprovat destinar a les micropymes l'activitat de les quals es desenvolupe entorn de la venda no sedentària.
  Respecte a l'àrea de comunicació, el diputat Toni Subiela ha presentat diferents esmenes “enfocades a la dinamització del sector audiovisual a la Comunitat Valenciana”. Per açò, Subiela ha celebrat que Les Corts hagen donat el vistiplau a la creació d'una comissió mixta entre la xarxa de TDTs i la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació per a “potenciar la col·laboració entre les televisions locals i Apunt, aprofitant els recursos d'uns mitjans per a generar ocupació i activitat econòmica en les seues comarques”.

   

  Pujar