elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4500 estudiants inicien el curs escolar 2017-2018 a l'Eliana

Més de 4500 estudiants inicien el curs escolar 2017-2018 a l'Eliana

    Els set col·legis de l'Eliana, els públics Verge del Carmen, Montealegre, El Garbí i l'Olivera; els dos privats: El Col·legi Helios i el Iale, el centre concertat Rivas Luna, i l'Institut de l'Eliana, donen començament les seues classes després de l'aturada estiuenca.

    L'Ajuntament ha estat realitzant durant l'estiu labors de manteniment en els quatre col·legis d'educació infantil i primària de la localitat perquè estiguera tot apunt per a l'inici del curs escolar.

    Al mateix temps, es van a desenvolupar millores a l'entorn dels col·legis Verge del Carmen i l'Olivera resultat dels pressupostos participatius amb el qual es pretén actuar sobre l'itinerari escolar segur invertint una quantitat total de 88.000 euros, aquesta acció està orientada a millorar l'accés als centres i conferirà major autonomia a xiquets i a xiquetes en el trasllat al col·legi.

    D'altra banda, en els accessos als col·legis Rivas Luna, Iale i Montealegre també s'estan duent a terme labors de manteniment, per als quals s'ha destinat una quantitat de 331.988 d'euros per a millorar i condicionar l'Avinguda Riba-roja.

    L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, la regidora d'educació, Eva Santafé i la primera tinent alcalde, Marta Andrés, han donat la benvinguda a tota la comunitat escolar. Enguany han rebut l'inici escolar des del CEIP Verge del Carmen, "comença un nou curs, reptes acadèmics, aprenentatge, nous amics... us desitge molt èxit en el vostre camí", ha declarat Salva Torrent a tots els estudiants en el seu primer dia de classe, així mateix ha afegit que "des de l'ajuntament complementarem la vostra formació curricular amb activitats socioeducativas, esportives i culturals".

    Pujar