elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.000 efectius garantiran “la normalitat” del Gran Premi Moto GP de Cheste

2.000 efectius garantiran “la normalitat” del Gran Premi Moto GP de Cheste
  • Renfe ha programat un dispositiu especial de transport per a aquests dies

MÉS FOTOS
2.000 efectius garantiran “la normalitat” del Gran Premi Moto GP de Cheste - (foto 2)
2.000 efectius garantiran “la normalitat” del Gran Premi Moto GP de Cheste - (foto 3)

Uns 2.000 efectius, helicòpters, drons i càmeres de vigilància estan desplegats des d'aquest divendres a Cheste per a garantir “la normalitat” del Gran Premi Moto GP de Cheste. El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha presentat hui el dispositiu de seguretat del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que reunirà a Cheste a prop de 200.000 afeccionats del món del motociclisme.

El Pla de Seguretat del Gran Premi comptarà amb prop de 2.000 efectius de la Guàrdia Civil, de les unitats de Seguretat Ciutadana, el SEPRONA, GRS, GAR, Subsòl, GEDEX, Cinológica i també de l'Esquadró de Cavalleria que desenvoluparan la seua labor tant a l'interior del Circuitcom en el terme municipal de Cheste i municipis confrontants.

A més, la Guàrdia Civil destinarà 1 helicòpter que se sumaràals 4 de la Prefectura provincial de trànsit (dues d'ells dotats amb cambra Pegasus). Trànsit també incorporarà al dispositiu drons de transmissió d'imatge a temps real i equips ITS en carretera (càmeres de vigilància, sistemes de reconeixement de matrícules, radars).

A això se sumen efectius de Protecció Civil, de l'Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències i de l'ajuntament de Cheste, Bombers, i personal de seguretat del Circuit.

 El delegat ha assegurat que es tracta de “un ampli dispositiu de seguretat amb el qual es garantirà el desenvolupament normal i festiu d'un dels esdeveniments esportius més importants de la Comunitat Valenciana”.

S'ha demanat als afeccionats que s'informen a través dels diferents serveis de la Delegació del Govern, de la Prefectura provincial de trànsit o de la Guàrdia Civil de la situació de les carreteres i dels accessos al Circuit Ricardo Tormo.

Cal recordar el dispositiu especial de transport que per a aquests dies ha posat en marxa Renfe, amb una oferta de 204 trens amb parada en l'estació del Circuit fins al diumenge 17. Segons AEMET, les previsions meteorològiques per a aquest cap de setmana són pròpies de la tardor, destacant el diumenge al matí ratxes de vent.

Pujar