elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.200 persones van gaudir del cinema aquest cap de setmana a l'Auditori de l'Eliana

  • Les quatre sessions del dissabte i diumenge, dues de “Cigueñas” i dues de “Un monstruo viene a verme”, van comptar amb la presència massiva d'espectadors de totes les edats

El cap de setmana del 5 i 6 de novembre ha portat als veïns i veïnes de l'Eliana una interessant oferta cinematogràfica a l'Auditori Municipal. La projecció de dues pel·lícules molt taquilleres i de recent estrena ha tingut com resultat una massiva assistència d'espectadors de totes les edats. Més de 1.200 persones en total van assistir a les quatre funcions que van tenir lloc en les vesprades del dissabte i el diumenge.

"Cigueñas", una de les pel·lícules d'animació de major èxit actualment en les cartelleres, va aconseguir divertir als més xicotets del municipi. "Un monstruo viene a verme", que aquest cap de setmana es convertiria en la pel·lícula més vista a Espanya en tot l'any 2016, va ser l'altra proposta que va commoure a adolescents i adults que van acudir a veure-la. Després de l'èxit del bon cinema d'estrena a l'Auditori, la Regidoria de Cultura ja anuncia la pròxima cita cinematogràfica en la principal pantalla de l'Eliana per al cap de setmana del 3 i 4 de desembre, quan es projectarà "Trolls" com a pel·lícula infantil d'animació i "Sully", l'últim film dirigit per Clint Eastwood.

Cal destacar el bon acolliment que també està tenint la nova web municipal de venda anticipada d'entrades, www.elientrada.es, on ja estan a la venda les localitats tant per a aquestes pel·lícules com per als pròxims espectacles de dansa "Terra" i "Cos", dels dies 12 i 27 de novembre respectivament, i la representació del musical infantil "El mago de Oz" de l'11 de desembre.

Pujar