29 de gener de 2020 29/1/20

Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc

Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc - (foto 2)
  Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc - (foto 3)
  Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc - (foto 4)
  Vuit policies locals del Puig reben la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc - (foto 5)

  La Generalitat valenciana i l'Ajuntament del Puig de Santa Maria han fet entrega de les medalles de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc als vuit membres del cos de la Policia Local que han estat distingits amb este reconeixement pel govern valencià.

  Les condecoracions reconeixen els 25 anys de servei de l'intendent en cap Francisco Soler García, els oficials Justo Fuentes Porta i Vicente Sorlí Falomir, així com dels agents José Ramón López Ribera, Pablo Angresola Cotino, Segundo Álvaro Vidal, Dionisio Andrés Moldón i Vicente Salvador Durá.

  És la primera vegada que el consistori del Puig demana a la Generalitat que tramite este tipus de distincions honorífiques.

  L'acte oficial de lliurament de les condecoracions va tenir lloc el passat dimecres 26 de juliol en un saló del monestir de Santa Maria del Puig, davant la presència de familiars i amics dels policies condecorats.

  L'alcaldessa Luisa Salvador va lliurar la seua medalla a cadascun dels membres del cos de la Policia Local guardonats, davant la mirada atenta del director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, José María Ángel Batalla, i del subdelegat del Govern a la província de València, José Vicente Herrera.

  Batalla va aprofitar l'ocasió per atorgar al cos de la Policia Local del Puig una placa de reconeixement per la seua tasca realitzada per garantir la seguretat i el benestar dels veïns del municipi i va reivindicar "l'important treball que realitzen diàriament els policies locals de la Comunitat Valenciana".

  Per la seua banda, Luisa Salvador es va declarar "orgullosa de comptar en el cos de la Policia Local a policies com els condecorats" i els va agrair en nom de l'Ajuntament del Puig el treball realitzat durant tots estos anys.

  Pujar