13 d’agost de 2020 13/8/20

Renfe adjudica les obres d'accessibilitat de l'estació del Puig

Renfe adjudica les obres d'accessibilitat de l'estació del Puig - (foto 1)

  La companyia Renfe ha adjudicat les obres de millora de l'estació del Puig a la constructora alacantina Ecisa.

  Esta empresa s'encarregarà de reformar l'estació de trens del municipi per aconseguir que siga accessible a persones discapacitades.

  L'adjudicació és una excel·lent notícia per a l'Ajuntament perquè suposa el pas previ a l'inici definitiu de les obres.

  L'anunci de la licitació estableix que, un cop iniciats els treballs, l'empresa adjudicatària disposarà d'un termini de nou mesos per acabar-los.

  L'alcaldessa Luisa Salvador celebra que "ja era hora" i urgeix a Renfe i Ecisa "a iniciar les obres al més aviat possible".

  "Els veïns del Puig portem més d'una dècada demandant la reforma de l'estació i no podem suportar ni un nou retard més", explica. I segueix: "És indignant que a dia de hui els veïns i veïnes amb discapacitat funcional seguisquen veient-se obligats a traslladar-se a un altre municipi en cotxe per poder usar el tren".

  Una espera massa llarga

  Tenir una estació de trens accessible per a tothom és una reivindicació que el municipi del Puig porta anys traslladant a Renfe i al govern d'Espanya.

  Després de diversos anys d'interpel·lacions per part de l'Ajuntament, el 4 de març de 2016 Renfe va anunciar que obria el procés per licitar les obres. Ha necessitat més d'un any per adjudicar-les.

  L'alcaldessa del Puig insta la companyia perquè no hi haja cap retard més i les obres comencen a executar-se el més prompte possible.

  Pujar