2 de desembre de 2020 2/12/20

El Puig obri un nou canal de comunicació a través de WhatsApp

El Puig obri un nou canal de comunicació a través de WhatsApp - (foto 1)

  L'Ajuntament del Puig ha posat en marxa un nou canal de comunicació al servici de la ciutadania a través de WhatsApp, amb l'objectiu de fer més efectiva la transmissió d'informació al veí per mitjà d'una de les ferramentes de comunicació més utilitzades en l'actualitat. A través d'este canal, es farà arribar als ciutadans informació relativa a beques i ajudes, agenda d'actes culturals o festius, anuncis públics, talls de trànsit, etc.

  La iniciativa, que partix de la regidoria de Transparència i Comunicació, pretén adaptar la informació municipal als nous temps. “Volem modernitzar el nostre tracte amb el veí, arribar a com més gent millor i informar de tots els temes que puguen ser d'interés general”, ha assegurat la Regidora de Comunicació, María Saldaña.

  Esta ferramenta comunicativa se suma a què utilitza habitualment el consistori com el sistema de bans, les xarxes socials i pàgina web o el canal de correus amb informació municipal.

  Per a donar-se d'alta en el servici, en primer lloc, cal afegir a la llibreta de contactes del telèfon mòbil el número 678828587. A continuació, enviar un missatge de WhatsApp a eixe mateix número amb la paraula ALTA. El servici d'informació municipal és totalment gratuït i és un canal unidireccional, de l'Ajuntament al veí.

   

   

   

  Pujar