23 de gener de 2020 23/1/20

El Puig ret homenatge als seus majors

El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 2)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 3)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 4)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 5)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 6)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 7)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 8)
  El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 9)

  El Puig ha celebrat el dia gran de les seues persones majors amb un dinar homenatge al Huerto de Santa María en què han participat més de set-centes persones.

  La jornada començava amb un cercavila amenitzat amb dolçaina i tabalet que ha recorregut els carrers del poble fins arribar a l'església del Monestir, on s'hi ha oficiat una missa en record de les persones difuntes.

  A continuació ha tingut lloc l'acte principal de la Festa als Nostres Majors, el tradicional dinar que la corporació ofereix a la gent major i a les persones jubilades.

  El saló principal del Huerto de Santa María ha delectat a les més de set-centes persones que han acudit a la crida de l'Ajuntament amb un menú compost de consomé, rotllet farcit de crema de peix i corder rostit.

  El moment més emotiu ha estat l'homenatge a l'home i la dona més majors del poble, Rosa Carbonell i Jesús Arrés, a qui se'ls fet un obsequi de reconeixement entre els aplaudiments i les mostres d'afecte de familiars i veïns.

  L'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador, ha dirigit unes paraules als assistents per recordar el compromís de l'Ajuntament per impulsar una nova llar del jubilat.

  L'acompanyava el vicepresident segon i responsable d'Hisenda de la Diputació de València Antoni Gaspar, qui ha destacat la importància del respecte i cura dels més grans, reiterant el compromís de la seua institució amb ells.

  ocultar
  El Puig ret homenatge als seus majors
  Pujar