19 de setembre de 2019 19/9/19

El Puig ret homenatge als seus majors

El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 1)
MÉS FOTOS
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 2)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 3)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 4)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 5)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 6)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 7)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 8)
El Puig ret homenatge als seus majors - (foto 9)

El Puig ha celebrat el dia gran de les seues persones majors amb un dinar homenatge al Huerto de Santa María en què han participat més de set-centes persones.

La jornada començava amb un cercavila amenitzat amb dolçaina i tabalet que ha recorregut els carrers del poble fins arribar a l'església del Monestir, on s'hi ha oficiat una missa en record de les persones difuntes.

A continuació ha tingut lloc l'acte principal de la Festa als Nostres Majors, el tradicional dinar que la corporació ofereix a la gent major i a les persones jubilades.

El saló principal del Huerto de Santa María ha delectat a les més de set-centes persones que han acudit a la crida de l'Ajuntament amb un menú compost de consomé, rotllet farcit de crema de peix i corder rostit.

El moment més emotiu ha estat l'homenatge a l'home i la dona més majors del poble, Rosa Carbonell i Jesús Arrés, a qui se'ls fet un obsequi de reconeixement entre els aplaudiments i les mostres d'afecte de familiars i veïns.

L'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador, ha dirigit unes paraules als assistents per recordar el compromís de l'Ajuntament per impulsar una nova llar del jubilat.

L'acompanyava el vicepresident segon i responsable d'Hisenda de la Diputació de València Antoni Gaspar, qui ha destacat la importància del respecte i cura dels més grans, reiterant el compromís de la seua institució amb ells.

ocultar
El Puig ret homenatge als seus majors
Pujar