elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs El Puig considera “irresponsable” que PSPV I Compromís no recolzen la seua iniciativa per a garantir unes platges netes

Cs El Puig considera “irresponsable” que PSPV I Compromís no recolzen la seua iniciativa per a garantir unes platges netes
  • Castelló: “És necessari que s'atalle el problema d'arrel, sense pegats, per a mantindre la qualitat de l'aigua, i evitar tancaments i riscos per als banyistes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) del Puig, David Castelló, ha considerat “irresponsable que PSPV I Compromís no donen suport a la seua iniciativa per a garantir unes platges netes”. “Si realment té tot controlat, com diuen, no es calguera hagut de tancar cap platja aquest estiu”, ha assegurat.

Segons ha explicat l'edil, “el que demanem és de sentit comú: que l'Ajuntament s'implique més en la presa de mostres de la desembocadura de séquies i depuradores, i en la investigació del seu origen; que es recupere la major freqüència de recollida de mostres i que la Conselleria augmente els controls de qualitat de les nostres platges”. “També que es cree un departament específic de control de les aigües de la nostra costa i que s'apliquen mesures correctores i de control sobre l'entitat de sanejament”, ha especificat.

En definitiva, ha argumentat, “el que volem és atallar el problema d'arrel, no amb pegats que solucionen el problema sol a curt termini”. “És necessari mantindre la qualitat de l'aigua, i evitar tant els riscos per als banyistes com els tancaments, que suposen un greu perjudici per a la imatge del nostre municipi”, ha conclòs.

Pujar