20 de gener de 2020 20/1/20

El Puig celebra el Dia dels Valencians

El Puig celebra el Dia dels Valencians - (foto 1)
  • Hi haurà espectacle de música valenciana en l’emblemàtica ermita de Sant Jordi a càrrec, per primera vegada, de les Escoles de Corda i Cant d’estil i el Grup de Tabaleters i Dolçainers del Puig

Per primera vegada, la banda sonora del Nou d’Octubre la posaran els músics del Puig amb l’Escola de Corda i Can’t d’Estil de la Marina i el Grup de Tabaleters i Dolçainers, que oferiran un bonic espectacle. És la principal aposta d’aquest equip de govern que ha buscat celebrar “la festa de la cultura i la identitat valenciana contada pels nostres músics i a través de la nostra manera pròpia i singular d’expressar-nos”, ha assegurat la regidora de festes, Maite Sánchez.

Tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre a partir de les 11 hores, en l’emblemàtica ermita de Sant Jordi, de qui es diu va intervindre miraculosament en la batalla del Puig que li va donar la victòria a l’exèrcit cristià.

Tot seguit s’oferirà la ruta teatralitzada Jaume I al Puig. Una interessant proposta turística a través de la qual es conta la història i el pas del monarca pel municipi d’una manera divertida i didàctica.

A més, pensant en els més menuts, durant tot el dia, hi haurà parc infantil, tallers i xocolatada.

ocultar
El Puig celebra el Dia dels Valencians
Pujar