15 de novembre de 2019 15/11/19

El Puig assistix a la més multitudinària edició de B-TRAVEL

El Puig assistix a la més multitudinària edició de B-TRAVEL - (foto 1)

  El municipi ha sigut invitat per la Diputació a formar part de les localitats de la província que exposen la seua oferta turística en B-TRAVEL, antic SITC (Saló Internacional de Turisme de Catalunya), que se celebra del 21 al 23 d’abril a Barcelona.

  En B-TRAVEL és on es troba una de les millors ofertes turístiques de destinacions nacionals i internacionals. Un bon aparador perquè El Puig s’exhibisca, perquè a més, les dades estadístiques assenyalen que la major part dels turistes de fora de la Comunitat Valenciana que visiten el municipi procedixen de Catalunya. També s’ha comprovat que l’oferta del Puig de Santa Maria coincidix amb els gustos del turista català, marcat per una preferència cap al cultural i el gastronòmic. D’ací la importància que es presente l’oferta gastronòmica anual del municipi que ha anat incrementant-se en els últims anys i, en estos moments, hi ha diferents productes gastronòmics com les Jornades Gastronòmiques o la Ruta de la tapa. A més es promocionen els plats típics i la rica cuina del municipi com l’olla de Sant Pere (d’arrós amb fesols i naps) .

  Aquesta fira està caracteritzada per una gran afluència de visitants. Un públic jove i familiar molt interessat en conéixer poblacions menudes,  tranquil·les i amb encant. “El Puig encaixa a la perfecció amb el gust del turista català i, per això, continuem confiant en aquest saló com aparador idoni per mostrar els nostres recursos turístics”, ha assegurat la Regidora de Turisme, María Saldaña.

  Durant els dies de B-Travel se sortejaran estades per a dos persones en l’Hotel Casbah, per gentilesa d’este establiment, entre tots els que es passen per l’estand interessant-se en el municipi.

   

   

  ocultar
  El Puig assistix a la més multitudinària edició de B-TRAVEL
  Pujar