elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Puig aposta pel manteniment de les muntanyes i els camins rurals

El Puig aposta pel manteniment de les muntanyes i els camins rurals

  Les regidories de Foment de l'Ocupació i Agricultura acaben de posar en marxa les Brigades Agràries per al 2017, en les quals 14 treballadors del municipi donaran els seus serveis durant els mesos de juliol i agost.

  L'objectiu fonamental és el manteniment de l'àrea forestal, centrat principalment en les muntanyes del Castell i Santa Bàrbera, així com el manteniment de l'entorn rural. Dues brigades constituïdes per set peons cadascuna treballaran en eixa línea.

  Durant el mes de juliol les actuacions previstes són el desbrossament selectiu del sotabosc de les muntanyes del Castell i Santa Bàrbera, així com la neteja i recollida de residus; així mateix, els equips netejaran els marges del Camí Fondo i desbrossaran les sèquies de reg i desguàs, així com les zones d'accès i el camí central en els Horts Socials.

  Durant l'agost la tasca principal serà el manteniment de diversos camins rurals, com ara el d'Assegadors, Sant Esperit, el camí de la Gossera o el camí La Callee, vies de servei de la V-21 en ambdós sentits i vies de servei de la via del ferrocarril, també en els dos sentits, a més dels camins que limiten amb aquests.

  El treball de les Brigades Agràries se suma a les tasques de recuperació i manteniment que les brigades de treballadors municipals realitzen habitualment a les muntanyes i l'entorn rural del municipi.

  Les Brigades Agràries compten amb la subvenció del Servei Públic d'Ocupació Estatal i pretenen pal•liar la desocupació agrària fora de la campanya.

  Pujar