elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marc Oriola (PSOE): “Hem resistit al tsunami blau al Puig”

Marc Oriola (PSOE): “Hem resistit al tsunami blau al Puig”
  • El partit socialista aconseguirà governar pactant amb Compromís, ja que no disposa de majoria absoluta

Tot apunta al fet que Marc Oriola arriarbarà a la alcaldia en la localitat valenciana de El Puig si arriba a un acord amb Compromís. L'alcalde socialista, malgrat que ha acusat l'increment de vots del Partit Popular, ha aconseguit 5 escons que sumats als 2 de Compromís el portaria a governar la localitat.

Oriola fa autocrítica i reconeix que malgrat que “esperàvem que els resultats foren millors” estan contents, perquè “hem resistit al tsumani blau” tot un assoliment després de veure com el 28M la Comunitat es va tenyir de blava quasi al complet “atribuïm la pèrdua de vots a la dinàmica nacional perquè si no haguera afectat llocs puntuals” afirma l'alcalde del Puig.

Respecte als pactes, actualment el PSOE es troba en fase de negociació, encara que tot apunta al fet que pactaran amb Compromís. Per això, Marc afronta aquesta nova legislatura “amb les mateixes ganes de treballar que fins ara, sent un govern seriós que aposta per millorar els serveis, infraestructures i el benestar de la ciutadania”.

Finalment, en matèria de propostes donarà prioritat a l'educació concedint ajudes tant de material escolar, com a la FP, o reduint les taxes universitàries. A més, es compromet a donar una bonificació en l'IBI a aquells habitatges que siguen sostenibles i dur a terme la Llar del Jubilat juntament amb el Casal Jove.

Pujar