28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Ajuntament escolta els seus veïns

L'Ajuntament escolta els seus veïns - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament escolta els seus veïns - (foto 2)

  El C.P Guillem d'Entença va acollir la primera fase del pla estratègic de participació consistent a identificar les principals necessitats del municipi i els problemes que percep la ciutadania. Unes 100 persones van acudir a esta cita en què, per taules de treball, es van abordar els distints temes d'interés local.

  L'Ajuntament del Puig, per mitjà de la regidoria de Participació, ha impulsat en els últims mesos la formació del Consell de Participació veïnal com un espai per a potenciar la participació ciutadana al municipi així com promoure la implicació dels veïns i veïnes en la formulació de les polítiques públiques i el planejament local.

  El Consell de Participació reunix a 18 veïns i veïnes del poble, que se citen aproximadament una vegada cada mes i mig. Este espai s'ha configurat com una mostra representativa de la realitat del municipi, pel que junta a persones pertanyents a diverses generacions, procedències així com zones de residència del municipi. A més, el consell tracta de ser paritari en l'àmbit del gènere i incorpora diferents trajectòries laborals.

  Pujar