elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jutge dóna la raó a l'Ajuntament en el plet amb els antics gestors del bar del Poliesportiu

El jutge dóna la raó a l'Ajuntament en el plet amb els antics gestors del bar del Poliesportiu

    El Jutjat contenciós-administratiu número 3 de València ha donat la raó a l'Ajuntament del Puig en el contenciós administratiu que els anteriors gestors del bar del poliesportiu municipal La Pedrera havien interposat contra el consistori, sol·licitant la impugnació de la resolució que denegava la renovació del contracte que havien mantingut fins aleshores amb l'Ajuntament, així com el pagament d'una indemnització en concepte de danys i perjudicis.

    La decisió desestima íntegrament el recurs contenciós administratiu i declara ajustat a dret l'acord del 5 de maig de 2016 en què l'Ajuntament denegava la pròrroga del contracte de gestió de serveis als demandants. Igualment, el magistrat desestima la petició d'indemnització de danys i perjudicis i per suposats deutes anteriors i condemna a la part demandant a l'abonament íntegre de les costes processals.

    Des del consistori es recorda que actualment està a punt de signar-se el nou contracte de concessió de l'explotació del local, que serà per un període de 10 anys prorrogable a cinc més.

    Pujar