13 d’agost de 2020 13/8/20

Asfalten l’entorn de l’Ermita de Sant Jordi i el Polígon de l’Estació

Asfalten l’entorn de l’Ermita de Sant Jordi i el Polígon de l’Estació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Asfalten l’entorn de l’Ermita de Sant Jordi i el Polígon de l’Estació - (foto 2)

  L'Ajuntament del Puig i l'empresa Cortichapa han asfaltat conjuntament l'entorn de l'Ermita de Sant Jordi i el polígon que hi ha al costat de l'estació de Renfe.

  Els veïns i visitants que s'aplegaren el passat Nou d'Octubre als actes que l'Ajuntament celebra tradicionalment en l'Ermita de Sant Jordi pogueren descobrir que els accessos a este escenari històric, situat a l'altra banda de les vies del tren, han sigut asfaltats i acondicionats per tal de millorar el trànsit de persones i vehicles.

  Les obres finalitzaren el passat 6 d'octubre i abarquen tot el polígon industrial situat el costat de l'estació de Renfe.

  El treball ha sigut realitzat conjuntament per l'Ajuntament i l'empresa metal·lúrgica Cortichapa. El consistori ha asfaltat des del pont fins Maderas Abraham i Cortichapa s'ha encarregat d'asfaltar la resta del polígon fins les vies del tren.

  Asfaltar i acondicionar els accessos i vies internes de la zona era una reivindicació que les empreses assentades en el polígon portaven reclamant durant molt de temps.

  L'alcaldessa Luisa Salvador agraeix a Cortichapa la seua participació en les obres. "La zona estava sense asfaltar i era una situació que havíem de solucionar el més prompte possible. Per això, hem decidit tirar pel dret i fer-ho directament nosaltres amb la seua ajuda".

  La col·laboració entre l'Ajuntament i Cortichapa naix de la visita que van fer representats municipals a l'empresa el passat 21 de juny, aprofitant una visita del diputat de Carreteres de la Diputació de València Pablo Seguí, per mirar els terrenys on es construirà la via ciclo-peatonal que unirà El Puig amb la Pobla de Farnals.

  El regidor de Foment de l'Ocupació Marc Oriola assenyala que "estem visitant les indústries locals per conèixer de primera mà les seues necessitats i poder dur a terme accions que ajuden a millorar la seua situació i crear més llocs de treball. La comunicació amb les empreses assentades als polígons és fonamental per millorar el teixit industrial i l'ocupació de la gent del poble".

  Pujar