elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris?

Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris?
  MÉS FOTOS
  Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris? - (foto 2)
  Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris? - (foto 3)

  Del 25 de febrer al 5 de març, l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA) organitza un nou curs de plaguicides en l’Espai Jove dirigit al personal auxiliar de tractaments terrestres i aeris —incloent els no agrícoles— que no generen gasos tòxics.

  La formació en el camp agrícola és una de les tasques es realitza a la comarca de manera coordinada, per això este curs bàsic està obert no sols a veïns de Puçol sinó també de poblacions pròximes.

  Per a inscriure's en este curs organitzat per AVA cal realitzar l'ingrés de 50 euros (els socis) o 60 euros (els no socis) en el següent compte de Cajamar: ES65 3058 2003 1127 2020 3449.

  És obligatòria l'assistència a les classes, que es realitzaran a les vesprades, de 16 a 20 hores, en l’Espai Jove de Puçol, durant dues setmanes consecutives: els dies 25, 26 i 27 de febrer, i els dies 3, 4 i 5 de març.

  «Per a garantir la plaça és imprescindible realitzar l'ingrés en Cajamar dels 50 euros, si eres soci, o els 60 euros, si no eres soci», recorda Juan Carlos Piñol, delegat a Puçol de AVA. «Aqueix resguard val com a inscripció en el curs i cal portar-lo el 25 de febrer l’Espai Jove, al costat d'una fotocopia del DNI».

  En qualsevol cas, es recomana avisar prèviament per correu electrònic (departament_organizacion@avaasaja.org) o per telèfon (963 804 606) donat el curs es realitzarà sempre que hi haja un contingent mínim d'alumnes.

  Pujar