16 de juliol de 2020 16/7/20

Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris?

Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris? - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris? - (foto 2)
  Vols obtindre el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris? - (foto 3)

  Del 25 de febrer al 5 de març, l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA) organitza un nou curs de plaguicides en l’Espai Jove dirigit al personal auxiliar de tractaments terrestres i aeris —incloent els no agrícoles— que no generen gasos tòxics.

  La formació en el camp agrícola és una de les tasques es realitza a la comarca de manera coordinada, per això este curs bàsic està obert no sols a veïns de Puçol sinó també de poblacions pròximes.

  Per a inscriure's en este curs organitzat per AVA cal realitzar l'ingrés de 50 euros (els socis) o 60 euros (els no socis) en el següent compte de Cajamar: ES65 3058 2003 1127 2020 3449.

  És obligatòria l'assistència a les classes, que es realitzaran a les vesprades, de 16 a 20 hores, en l’Espai Jove de Puçol, durant dues setmanes consecutives: els dies 25, 26 i 27 de febrer, i els dies 3, 4 i 5 de març.

  «Per a garantir la plaça és imprescindible realitzar l'ingrés en Cajamar dels 50 euros, si eres soci, o els 60 euros, si no eres soci», recorda Juan Carlos Piñol, delegat a Puçol de AVA. «Aqueix resguard val com a inscripció en el curs i cal portar-lo el 25 de febrer l’Espai Jove, al costat d'una fotocopia del DNI».

  En qualsevol cas, es recomana avisar prèviament per correu electrònic (departament_organizacion@avaasaja.org) o per telèfon (963 804 606) donat el curs es realitzarà sempre que hi haja un contingent mínim d'alumnes.

  Pujar