elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas

Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas
  MÉS FOTOS
  Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas - (foto 2)
  Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas - (foto 3)
  Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas - (foto 4)
  Tripuçol aconsegueix una plata en el Campionat d'Espanya Sprint i SuperSprint a Águilas - (foto 5)

  Els dies 16 i 17 de setembre es va celebrar en la localitat d'Águilas (Múrcia) el Campionat d'Espanya de Triatló Sprint, on els nostres esportistes del Tripuçol van tindre uns grans resultats després d'un estiu molt calorós entrenant. Cal destacar el segon lloc obtingut pel juvenil Guillem Gumbau.

  El dissabte 16, la primera categoria a competir va ser la de Grups d'Edat. Dos representants de Tripuçol van ser presents i sempre entre els 10 primers: Carlos Todo va ser 7è en 25-29 anys i Mariano Rosell 10é en 50-54 anys.

  A la vesprada, torn de la màxima categoria, Elit masculí, amb uns grans resultats i una àmplia representació de Tripuçol: Alex Vanaclocha (56é), Unai Mazorriaga (62é), Arnau Rosaleny (70è), Carlos Boví (73è) i Héctor Sebastián (75è).

  I per a tancar la vesprada del dissabte, torn de l'Elit femenina, amb uns resultats increïbles per a les xiques, la qual cosa permet tancar la seua temporada en gran: Emma Llopis (39a), Elena Femenía (51a), Paula Pallarés (64a) i María García (78a).

  Ja el diumenge 17, al matí, es van disputar les semifinals de les competicions escolars, on Tripuçol va tindre representants en tres categories: Cadet: Jorge Lluch (13è). Juvenil: Carles Herrero (22è), Guillem Gumbau (1r), Pablo Martínez (21è), Mario Rocamonde (29è) i Marcos Castro (24è). Finalment, en categoria Júnior: Hissen Mazorriaga (38è).

  Guillem Gumbau va aconseguir la classificació per a la final Juvenil, on es va alçar amb el segon lloc i el títol de Subcampió d'Espanya de Triatló en categoria Juvenil.

  Una molt bonica manera de coronar un cap de setmana ple d'alegries i bons resultats.

  Pujar