elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre com dissenyar una app i com programar amb Scratch?

T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre com dissenyar una app i com programar amb Scratch?
  MÉS FOTOS
  T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre com dissenyar una app i com programar amb Scratch? - (foto 2)
  T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre com dissenyar una app i com programar amb Scratch? - (foto 3)
  T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre com dissenyar una app i com programar amb Scratch? - (foto 4)

  L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Puçol posa a la teua disposició en l'Espai Jove dos nous cursos de robòtica gratuïts per a jóvens d'entre 11 i 16 anys. Després de l'èxit dels tallers realitzats durant el curs passat, en els que els xics van poder construir i programar un robot amb les seues pròpies mans, així com aprendre a utilitzar la plataforma electrònica Arduino, esta edició promet oferir informació d'utilitat als jóvens amants de la ciència mentres disfruten de l'aprenentatge.

  Dissenya la teua pròpia APP és un dels dos cursos que s'impartirà en esta ocasió: un camp de formació altament lligat amb l'actualitat tecnològica que pot obrir moltes portes de cara al futur dels jóvens. El taller tindrà lloc el 6 i 13 d'octubre i les inscripcions podran fer-se en la seu electrònica de la web de Joventut des del 25 fins al 29 de setembre.

  Programació amb Scratch serà el segon dels cursos, que tindrà com a fi últim ensenyar als alumnes este llenguatge de programació, de manera que la seua capacitat d'escriptura tradicional s'amplie als camps de les històries interactives, animacions, jocs... Tot un repte de què podran disfrutar el 3 i 17 de novembre.

  L'horari d'ambdós tallers serà de divendres, de 17.30 a 20.30 hores. Es tracta d'una forma de donar a conéixer la robòtica entre els jóvens i establir un punt d'unió entre oci i aprenentatge, imprescindible per a fomentar la seua inquietud i inclinació per la ciència.

  Són 16 les places disponibles per a estos divertits i, al mateix temps, estimulants tallers per a joves de 11 a 16 anys. No et quedes sense la teua!

  Per a participar en el curs és necessari omplir el formulari d'inscripció i autorització de l'ús d'imatges que acompanyem. Cal descarregar el formulari, omplir-lo, signar-lo i presentar-ho per registre d'entrada de l'ajuntament, o per correu electrònic

  Pujar