elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell

Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell
  MÉS FOTOS
  Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell - (foto 2)
  Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell - (foto 3)
  Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell - (foto 4)
  Sant Joan comença amb un tancament puntual, ràpid i sense incidents de germans Cabell - (foto 5)

  La presència de representants d'altres comunitats autònomes que el divendres van debatre sobre els festejos taurins i el dissabte van passar a la pràctica, era un dels al·licients perquè tot funcionara a la perfecció. I així ha sigut. A les 8 del matí, es van soltar 6 bous i 2 mansos dels germans Cabell, que van fer un tancament ràpid i net fins al corro recentment restaurat del carrer Palau.

  Molt de públic al llarg del recorregut per al tancament del matí del 23 de juny, festa de Sant Joan a Puçol, sobretot en la plaça enfront de l'Ajuntament, on tradicionalment es concentra més públic en les barreres, cadafals i ganivets instal·lats per a l'ocasió.

  De tot aquest muntatge prendran bona nota els representants de les comunitats autònomes que celebren festejos taurins als carrers, els qui van exposar el divendres vesprada a la Casa de Cultura les diferents normatives que apliquen, i en el matí del dissabte han comprovat in situ les meticuloses mesures de seguretat que es prenen per als bous al carrer a Puçol.

  Els 6 bous i 2 mansos de la ramaderia germans Cabello han recorregut amb rapidesa i sense separar-se els carrers Sant Pere, Sant Joan, plaça Joan de Ribera i Palau, on està situat el corro.

  Han sigut els encarregats d'estrenar les instal·lacions del corro recentment reformades, que inclouen noves mesures de seguretat, tant per als membres de la comissió, que són els qui poden accedir al recinte, com per als mateixos bous.

  Després del tancament, s'han desencaixonat altres dos bous cerrils, en la Travessera de Montcada i al carrer Sant Antoni, respectivament. Tots dos han recorregut els carrers del barri antic sense cap incident.

  La festa taurina de Sant Joan, organitzada per la comissió del 7 de setembre, continua a la vesprada, a les 17.30 hores, amb la concentració de penyes en l'avinguda València per a acompanyar la baixada de caixons fins a la plaça enfront de l'Ajuntament.

  Allí es desencaixonaran, a partir de les 18.30 hores, tres bous d'Arcadi Albarrán, Garcigrande i José Cruz, i en finalitzar, vaques de germans Cabello.

  El punt final de la jornada serà a mitjanit amb les embolades dels tres bous que han recorregut els carrers durant la vesprada.

  Pujar