elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Punt d'Atenció a Emprenedors en l'Ajuntament de Puçol

Punt d'Atenció a Emprenedors en l'Ajuntament de Puçol
  MÉS FOTOS
  Punt d'Atenció a Emprenedors en l'Ajuntament de Puçol - (foto 2)
  Punt d'Atenció a Emprenedors en l'Ajuntament de Puçol - (foto 3)

  El 25 de maig es va presentar el Punt d'Atenció a Emprenedors (PAE) en la Prefectura de Policia Local. Es tracta d'un nou servei posat en marxa en la comarca pel consorci per l'ocupació Pactem Nord que proporcionarà atenció directa als veïns a Alboraia i en l'Ajuntament de Puçol. L'acte va comptar de la presència amb Sebastián Torres, regidor d'Alboraia, Rafa García, alcalde de Burjassot i president de Pactem Nord, i Enric Esteve, regidor de Puçol. En el nostre municipi, el PAE estarà obert l'últim divendres de cada mes, al matí, en la planta baixa de l'Ajuntament.

  Les autoritats van coincidir en la importància de posar a l'abast de les persones emprenedores diferents recursos per a facilitar la posada en marxa del seu projecte empresarial, destacant la qualitat del treball en xarxa, en matèria d'ocupació i autoocupació, que els ajuntaments consorciats porten fent des de 2001 a través de Pactem Nord.

  Amb aquest servei gratuït que s'oferix de forma presencial en els municipis d'Alboraia i Puçol, es facilitarà la creació de Societats Limitades, reduint els terminis, així com les despeses en el Registre Mercantil i en Notaria, suposant un estalvi considerable.

  Pactem Nord, des de l'any 2014, ha atés a 1.268 persones emprenedores, creant-se en l'Horta Nord amb el suport dels professionals del Consorci Pactem Nord un total de 140 empreses. Les formes jurídiques que es poden tramitar són les d'Empresari/a individual, Societat Limitada nova Empresa, Societat de Responsabilitat Limitada, Societat Limitada Formació Successiva i Emprenedors/es de Responsabilitat Limitada.

  Des del mes passat, Pactem Nord pot donar d'alta de manera telemàtica a empreses a través del Sistema de Tramitació Telemàtica (STT) del CIRCE (Centre d'Informació i Xarxa de Creació d'empreses), la qual cosa permetrà completar en un sol formulari (DUE) tots els tràmits necessaris amb Hisenda, Seguretat Social i el Registre Mercantil.

  Pujar